Trust

Trust Equestrian är ett märke som synts mer och mer på marknaden under senare år, främst för sina bett, och det är inte konstigt. De fantastiska betten som Trust tillverkar har blivit omtyckta av både ryttare och hästar. Inno Sense betten passar utmärkt till känsligare hästar
Läs mer
då de är väldigt milda för munnen och ger en mjuk upplevelse för hästen. Läderbetten får hästen att aktivera salibproduktionen och många hästar blir slappnar av bra på den typen av bett och till sist Sweet Iron betten som har partier som rostar och blir väldigt söta, något som får salivporduktionen att öka och acceptansen förhöjs.

Trust Inno Sense - Flexi Soft, Mullen, Port

Trust's Inno Sense-serie är deras populära gummibett som är gjorda för att fungera bra på hästar med mer känsliga munnar. De kommer i tre varianter, Flexi Soft, Mullen och Port. Flexi Soft betten är de mjukaste med en flexibel metallvajer i mitten som gör att det inte kan gå av om hästen biter igenom bettet. Alla Flexi Soft bett har samma flexibla och mjuka mundel. Den andra modellen är Mullen där du kan välja Hard eller Soft gummi, skillnaden är att mullen bett har en kärna i järn och är med andra ord helt stelt och mundelen påminner därför mer om ett klassiskt rakt bett i rostfritt, fast med fördelarna ett gummibett ger. Precis som Flexi Soft så hindrar kärnan i Mullen betten hästen från att bita igenom. Sist så har vi också Port, det är de enda betten i Inno Sense seroien som inte har någon kärna utan består av hårt gummi rätt igenom. Hårdheten kan man justera lite genom att välja antingen Hard eller Medium, här finns däremot inget Soft alternativ då det behövs en kärna för detta. Port betten har alla en förhöjning för att ge hästen tungfrihet, något som många trivs bra med. Oavsett vilken av dessa tre modeller man väljer så är samtliga gjorda för känsligare hästar, om det sen är Flexi Soft, Mullen eller Port som passar är beroende på vad det är för häst.
Stäng
Filtrera Filtrera
Kategorier
Häst
Storlek
11.5 12.5 13.5 135 14.5
Artikel 1-19 av 19
Lösa Ringar Flexi Soft
719 kr
Eggbut Flexi Soft
949 kr
Kombinationsbett kort skänkel Flexi Soft
2399 kr
2,5-ring lösa ringar Flexi Soft
839 kr
Kimblehook Flexi Soft
1329 kr
Tetris Stalltäcke Marinblå
1490 kr
Baby Pelham Flexi Soft
1439 kr
D-bett Mullen
1049 kr
D-Bett Port
Trust
1049 kr
D-Bett Flexi Soft
939 kr
Fullcheek Mullen
1169 kr
Pelham Port
Trust
1629 kr
Sweet Iron 3-delat med fasta ringar
969 kr
Läderbett fasta ringar
1449 kr
Läderbett med lösa ringar
1269 kr
Fullcheek Flexi Soft
1049 kr
Sweet Iron 2-delat med fasta ringar
909 kr
Sweet Iron 2-delat med lösa ringar
749 kr
Sweet Iron 3-delat lösa ringar
819 kr
Logga in