Candela Grip Ridbyxor Vit
Candela Grip Ridbyxor Vit
Candela Grip Ridbyxor Vit
Candela Grip Ridbyxor Vit
Candela Grip Ridbyxor Vit i gruppen Ridkläder / Ridbyxor / Ridbyxor hos Horseonline AB (141706_W_r)

Pikeur

Candela Grip Ridbyxor Vit

Candela Grip är en av de absolut populäraste modellerna i Pikeurs stora modellprogram. Hög midja. Helskodda.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Candela Grip är en av de absolut populäraste modellerna i Pikeurs stora modellprogram. Det säger heller inte lite med tanke på hur omtyckta Pikeurs ridbyxor är i stort. Vad som gör Candela Grip till en sån favorit ser man ganska lätt när man tittar närmare på fördelarna.

  Först och främst så har de en hög midja, något som har blivit extremt populärt på senare år då det ger en helt annan stabilitet. Midjan knäpps med tre knappar och en smidig dragkedja, vilket gör att de sluter om på ett jämnt och bra sätt. De två stora fickorna framtill är skurna med en elegant lutning och Pikeur-loggan är diskret broderad över den vänstra.

  Candela Grip har dubbla hällor i midjan för att du som användare själv ska kunna välja mellan ett smalare eller bredare skärp. Dessutom med stövelslut där utsidan är elastiska för att ridbyxorna ska vara smidiga att komma i och ur.

  Material: 65% Bomull, 28% Polyamid, 7 % Elastan
  Tvättråd: 40 grader maskintvätt

  Artikelnummer:
  141706_W_r
 • Om tillverkaren
 • Pikeur är Pikeur, ett uttryck som väl sammanfattar det tyska ridsportsmärket som har klätt tyska landslaget i hoppning sedan 1972. Pikeur är ständigt aktuella och håller sig uppdaterade med trender och mode, samtidigt som basen alltid är den fantastiska kvalité märket har varit känt för sedan 50-talet. Kläderna, inte minst ridbyxorna, är kända för att ha en perfekt passform och är förstahandsvalet för många inom världseliten och även motionsryttare världen över.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se