Ridhjälm SP8 Sparkly Plus Leatherlook Svart/Svart bling
Ridhjälm SP8 Sparkly Plus Leatherlook Svart/Svart bling i gruppen Ridutrustning / Ridhjälmar / Solskärm hos Horseonline AB (0209013226054_S_r)

Charles Owen

Ridhjälm SP8 Sparkly Plus Leatherlook Svart/Svart bling

Populära SP8, här i exklusivt "sparkly leatherlook"-utförande med prydliga glitterdetaljer på mittendelen tillsammans med elegant konstläder runtom.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
 • 30 dagar öppet köp
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fria returer och byten
 • Instabox och PostNord

 • Beskrivning
 • Charles Owens populära SP8, här i exklusivt sparkly leatherlook"-utförande med prydliga glitterdetaljer på mittendelen tillsammans med elegant konstläder runtom. I denna nya "Plus"-modell är linern är avtagbar för att du enkelt ska kunna tvätta, eller byta linern.

  Solskärmen ger ett effektivt skydd mot det skarpa soljuset, samtidigt som den ger hjälmen ett häftigt utseende. Modellen är från början framtagen för ryttare i Florida, där solen ofta lyser starkt och utgör ett störningsmoment under såväl träning som tävling. Hjälmen har även försetts med riktigt bra ventilation för att hålla ryttaren sval under varma dagar och soliga dagar. Materialet är det senaste inom temperaturrregling och fungerar verkligen bra.

  Man har även lagt fokus på ett bra hakband, med modern teknologi bakom sig, GPX-teknologin, som ger en tätslutande och säker passform.

  Hygienisk
  Insidan av hjälmen har behandlats med silverjoner som ger bättre hygien för att göra hjälmen fri från lukt, dessutom verkar silverjoner antibaktierellt.

  Tips!
  Om det blir för kallt under de kyligare månaderna så kan du lägga en liten tygbit mellan nätet längst fram i pannan och själva hjälmen, det gör en stor skillnad!

  Skötselråd
  Låt alltid hjälmen torka långsamt och i rumstemperatur, helst inte i närheten av varma källor så som element eller i solljus. Använd en fuktad svamp för rengöring.
   

  Artikelnummer:
  0209013226054_S_r
 • Om tillverkaren
 • Charles Owen grundades redan år 1911 av mannen med samma namn och har sedan det drivits av familjen i fyra generationer. Drivkraften och målbilden har alltid varit att skapa produkter “for a safer world”, en säkrare värld. Alla hjälmar tillverkas i material av absolut högsta kvalité i deras prisbelönta fabrik i Storbritannien. Utvecklingen har aldrig stannat och idag över 100 år senare är Charles Owen fortfarande en av världens största och ständigt aktuella hjälmtillverkare.
 • Omdömen
Logga in