Ryggskydd Svart
Ryggskydd Svart
Ryggskydd Svart i gruppen Ridutrustning / Säkerhetsvästar & Ryggskydd hos Horseonline AB (11350Sv_r)

Equipage

Ryggskydd Svart

Tunnt ryggskydd som ger ett effektivt skydd vi avramling och slag. Skyddet täcker hela ryggen, har en mjuk och bekväm passform och går dessutom alldeles utmärkt att ha under kläderna - perfekt när en säkerhetsväst känns lite för klumpig!Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Equipages tunna lättviktsväst har tagits fram med impact foam, både fram och bak, vilket ger ryggen en effektivt skydd vid avfallning eller slag. Ryggskyddet är inte bara mjukt och bekväm att bära, utan har även en tight passform som gör att det fungerar alldeles utmärkt att ha under kläderna - perfekt när du vill ha ett bra, men diskret, skydd på tävling, eller när en säkerhetsväst helt enklet bara känns lite för klumpig!

  Västen är gjord av nylon och lycra för att ge bästa möjliga komfort, och såväl rygg som sidor är dessutom försedda med meshtyg, med en mycket god andningsförmåga, som hjälper att transportera bort fukt från kroppen. Fullt skydd på hela ryggen, samt två plattor fram för extra säkerhet. 

  Ryggskyddet är testat och godkänt enligt standard EN 1621-2, nivå 2 för ryggradsskydd och därmed godkänd för personer över 18 år att tävla i. CE-märkningen är standard för godkännande av ryggskydd för motorcyklister som ska tåla fall mot gatstenar och kanter av asfalt.

  Söker du ett lite mindre ryggskydd, exempelvis till din son eller dotter, så finns det även i detta utförande  Ryggskydd Jr Svart.

  • Impact foam fram och bak
  • Täcker hela ryggen
  • Tunn och tight passform
  • Rygg och sidor av mesh


  Hitta rätt storlek
  Västarna är något stora i storlekarna, och har dessutom mycket elastiska partier över axlar och i sidorna. I många fall bör man därför gå ned 1 storlek mot vad man vanligtvis har. Har du normalt storlek M i överplagg rekommenderar vi därför S.

  Du kan även ta hjälp av storleksguiden längre ned, men ha då i åtanke att västen också har dessa ovan nämnda elastiska partier.

  Axel - till midjemåttet mäts ovanför naveln upp till mitten av axeln.

  Västens storlek (baksida) är;
  Höjd x bredd
  S: 48 x 24
  M: 52 x 26,5
  L: 57,5 x 28
  XL 63 x 30,5

  Artikelnummer:
  11350Sv_r

  Storleksguide

  StorlekRyttarens längdAxel till midja
  XS141 - 146 cm39 - 41 cm
  S141 - 155 cm39 - 42 cm
  M155 - 171 cm42 - 46 cm
  L172 - 189 cm47 - 51 cm
  XL190 - 207 cm52 - 56 cm
 • Om tillverkaren
 • Equipage skapar kläder och utrustning till ryttare där den röda tråden i alla produkter och kollektioner är den eleganta kombinationen av klassisk och modern design. All utrustning är skapade för aktiva sportryttare, där funktion och prestanda i sig är precis lika viktigt som en snygg och attraktiv design, oavsett om det är enkla ridhandskar eller en praktisk stalljacka.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se