Equipage

Equipage är ett välkänt varumärke inom ridsportsbranchen. De erbjuder ett brett sortiment av produkter såsom stövlar, ridskor, säkerhetsvästar, ridhjälmar och ridkläder, med en tidlös och minimalistisk stil som aldrig slår fel. De är omtyckta för sitt tilltalande utbud och konkurrenskraftiga priser som attraherar såväl hobbyryttare som tävlingsryttare.
Läs mer

Equipage historia

Equipage är ett danskt varumärke som grundades redan år 1959. Deras ålder ger dem en fördel på marknaden genom insikter och erfarenheter som yngre utmanare saknar. Varumärket skapades med viljan att ta fram ett högkvalitativt sortiment med konkurrenskraftiga produkter och priser. Detta har under årens gång visat sig vara en vinnande idé då Equipage idag är ett mycket omtyckt och populärt varumärke som syns i garderober hos både hobbyryttare och tävlingsryttare.

Equipage ridkläder och ridutrustning

Utbudet erbjuder allt för alla ryttare, oavsett kön och ålder. Såväl män och barn som kvinnor hittar både ridkläder och ridutrustning i Equipage sortiment. Tanken bakom produkterna är att de ska tilltala en stor grupp människor i både stil och pris – därför är utseendet klassiskt, tidlöst och minimalistiskt med en modern touch och nutida, innovativa funktioner, och priset mycket förmånligt. Stilen går aldrig ur tiden och kan därmed användas säsong efter säsong. Likaväl som att du hittar säsongsrelaterade artiklar i sortimentet. I Equipages utbud hittar du allt från varma vinterridstövlar och en heltäckande ridoverall till ventilerande kavajer och svala tröjor. Det finns både kläder och utrustning för alla tillfällen, så Equipage kan vara med dig överallt – från tunga stallsysslor på hemmaplan till de största stunderna på tävlingsbanan!

Stövlar och ridskor från Equipage

Det allra populäraste segmentet i Equipage sortiment är ridstövlar och skor. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att de har ett brett utbud av allt från klassiska jodhpurs till fodrade vinterstövlar, i en mängd olika utföranden, i en bred storleksskala och till bästa pris. Några av storsäljarna inom kategorin är Lugano jodhpur och Toscana, som båda är rejäla stall- och ridskor som är bekväma, slitstarka och erbjuder bra grepp. Den sistnämna modellen kommer dessutom med stålhätta medan den förstnämnda är utan. Perfekta att användas såväl som fritidsskor som till ridning tillsammans med ett par chaps!

Ridhjälm och säkerhetsväst – storfavoriter

När det kommer till ridutrustning finns det en sak man inte ska tumma på, och det är säkerheten! Det är troligtvis av den anledningen Equipage säkerhetsvästar, ryggskydd och hjälmar är så populära. De håller inte bara högsta säkerhet, de kommer också i en snygg och stilren design till ett mycket överkomligt pris, vilket gör att alla kan känna sig såväl trygga som stiliga på hästryggen!

Equipage Ryggskydd är en av deras (och våra) absoluta storsäljare. Det skyddar din rygg vid slag, men är mjukt och bekvämt att bära, till skillnad från många andra skydd som kan upplevas klumpiga och förhindra din rörelseförmåga.

Förutom ryggskyddet är också Equipage Ryktväska en riktigt favorit. Denna rymliga grooming bag har en stabil konstruktion som håller formen även när den är tom, vilket gör att du snabbt och enkelt kommer åt allt du behöver. Den har massvis med smidiga fack för såväl stora flaskor som smågrejer som hovkratsar och gummiband, och passar både för hobbyryttaren likaväl som till exempel den professionella hovslagaren!

Vad betyder Equipage?

Direkt översatt från engelska blir equipage ekipage på svenska. Det är därför kanske inte så konstigt att Equipage valt just detta namn, som är så nära besläktat med hästvärlden, dels genom den faktiska betydelsen som hänvisar till en häst med ryttare, men också i många fall häst med vagn. Dels också genom första stavelsen i namnet, Equi, som på latin betyder häst.

Systermärket – för en enhetlig stil på dig och din häst

Equipage har en syster och det är Horse Guard. Märkena tillverkas av samma producent och det är samma designteam bakom produkterna. Skillnaden på dem är att Equipage sortiment riktar sig till ryttaren medan Horse Guard riktar sig till hästen. Fördelen detta för med sig är att du kan få en enhetlig look på dig och din häst, så ni verkligen kan betraktas som ett ekipage. Du kan till och med komplettera med tillbehör till stallet i samma stil, och framför allt, till samma förmånliga pris. Självklart hittar du även Horse Guard hos oss.

Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Stall & Hage Hästutrustning Ridkläder Ridutrustning Skor, Stövlar & Chaps Skötsel & Vård
Storlek
10 11 116 12 128 14 140 152 164 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 4 40 41 42 43 44 45 46 49 5 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 6 60 61 7 8 9 Large Medium OneSize Small X-Large X-Small XX-Large XX-Small XXX-Small
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Guld Rosa Svart Vit
Dam/Barn/Herr
Barn Dam Herr Unisex
Visa produkter
Artikel 1-32 av 120
Logga in
Choose country
Change country
Continue to horseonline.se