•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Pikeur Candela Grip Ridbyxor beige Pikeur Candela Grip Ridbyxor Pikeur Candela Grip Ridbyxor dark shadow Pikeur Candela Grip Ridbyxor mörkgrå Pikeur Candela Grip Ridbyxor marin Pikeur Candela Grip Ridbyxor nightblue Pikeur Candela Grip Ridbyxor white

Pikeur Candela Grip Ridbyxor

2 295 kr
Färg
Storlek
Önskelista

Leveranstid 2-4 veckor
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 2-4 veckor
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Candela Grip är en av de absolut populäraste modellerna i Pikeurs stora modellprogram. Det säger heller inte lite med tanke på hur omtyckta Pikeurs ridbyxor är i stort. Vad som gör Candela Grip till en sån favorit ser man ganska lätt när man tittar närmare på fördelarna.

Först och främst så har de en hög midja, något som har blivit extremt populärt på senare år då det ger en helt annan stabilitet. Midjan knäpps med tre knappar och en smidig dragkedja, vilket gör att de sluter om på ett jämnt och bra sätt. De två stora fickorna framtill är skurna med en elegant lutning och Pikeur-loggan är diskret broderad över den vänstra.

Candela Grip har dubbla hällor i midjan för att du som användare själv ska kunna välja mellan ett smalare eller bredare skärp. Dessutom med stövelslut där utsidan är elastiska för att ridbyxorna ska vara smidiga att komma i och ur.

Material: 65% Bomull, 28% Polyamid, 7 % Elastan
Tvättråd: 40 grader maskintvätt

Läs mer

Artikelnummer:
141706Ds-72Recensioner
2020-01-25 av
Produkter
Information