•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare
Samshield Shadowmatt Ridhjälm brun Samshield Shadowmatt Ridhjälm blå Samshield Shadowmatt Ridhjälm svart

Samshield Shadowmatt Ridhjälm

3 499 kr
Form
Färg
Önskelista

Leveranstid 10-15 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 10-15 dagar
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Samshield Shadowmatt är en riktigt prisvärd premiumhjälm och briljerar i sitt enkla, stilrena utseende. Hjälmen kommer i tre matta färger och är väl ventilerade för att ge ryttaren bra komfort under ridpassen.

Hjälmen kommer i tre grundstorlekar, S, M och L, till det väljer man också sin hjälmstorlek, från 52-61 i antingen rund eller oval form. Är man osäker vad man har så rekommenderar vi den runda, då det är den vanligaste.

Notera att vissa storlekar överlappar, exempelvis storlek 56 finns som både S och M. Här får man själv välja vad som känns bäst, har man ett mindre huvud så kommer S kännas bekvämast som exempel. 

Om Samshield Shadowmatt

Hjälmen i sig är extremt tålig och tillverkad i polykaronat, samma material som man exempelvis använder i motorcykelhjälmar, och själva lacken är i sig väldigt tålig mot repor. Ventilationen i hjälmen fumgerar på ett sånt sätt att luft kommer in fram och går nedåt i hjälmen för att sedan transporteras ut i de bakre lufthålen. Positionen på dessa möjliggör ett bra luftflöde som håller en bekvämt sval.

Läs mer

Artikelnummer:
33078pkt-28Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
2020-05-25 av
2020-04-30 av
Produkter
Information