20
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart
Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart i gruppen Skötsel & Vård / Borstar / Rotborstar & Rotviskor hos Horseonline AB (BORSTKIT2GRBA)

Horse Guard

Stort Borstkit SoftTouch Grå/Svart

Alla borstar som du kan tänkas behöva samlade i ett och samma kit, hur smidigt? Setet består av hela sju stycken olika borstar vilket är perfekt för dig som vill ha lite av varje!Läs mer

323 kr / 258 krAntal:

 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Alla borstar som du kan tänkas behöva samlade i ett och samma kit, hur smidigt? Oavsett om det är det börjar bli dags att byta ut dina slitna, välanvända ryktborstar eller om lillkusinen precis har fått sin första ponny så är detta användbara (och matchande) ryktset, innehållande alla olika borsttyper, utan tvekan ett säkert kort! 

  Setet är helt perfekt för dig som vill ha lite av varje, men är du ute efter något enklare och mer basic så finns även Litet Borstkit SoftTouch Grå/Svart.

  Ryktsetet innehåller:

  Horse Guard - Man- & Svansborste SoftTouch HG Grå/Svart
  Slitstark man- och svansborste som enkelt reder ut tovor och trassel - perfekt för långa, tjocka svansar som kräver det där lilla extra eller för att borsta igenom manen en sista gång innan det är dags att knoppa!

  Horse Guard - Hovkrats SoftTouch HG Grå/Svart
  Ergonomiskt formad hovkrats som försetts med såväl en spetsad ände i slitstark metall som en robust hovborste som underlättar rengöringen av både hov och hovskägg. Ja, en riktigt bra och prisvärd hovkrats helt enkelt!

  Horse Guard - Multiborste HG Svart 
  Fantastisk allround-borste som är oslagbar när det kommer till att få bort ingrodd smuts och torkad lera! Dess speciella struktur och utformning gör att den rengör exceptionellt bra, samtidigt som den har en masserande effekt. Och som inte det vore nog så lämpar den sig precis lika bra till att rengöra täcken och schabrak, eller varför inte använda baksidan som svettskrapa?

  Horse Guard - Rotviska SoftTouch HG Grå/Svart
  En klassisk, användbar rotborste som tagits fram med syntetiska strån samt en greppvänlig rygg i räfflat gummi. Du får borsten i storlek M, vilket är varianten med lite kortare strån - perfekt för att få bort tuffare smuts och stöv!

  Horse Guard - Pannborste SoftTouch HG Grå/Svart
  Syntetisk pannborste med en skön och greppvänlig rygg i mjukt gummi. Perfekt när du behöver komma åt och rengöra hästens ansikte eller kring öronen - men fungerar såklart även utmärkt för att göra rent vid andra svåråtkomliga områden, som exempelvis runt karlederna.

  Horse Guard - Ryktborste SoftTouch HG Grå/Svart
  Horse Guards smarta ryktboste har designats med en mjuk och flexibel rygg som gör det enklet för dig att borsta hela hästen - även på de mest svåråtkomliga områdena. Idealisk för att skapa en fin glans i hästens päls samtidigt som du effektivt får borts stöv och mindre smuts!

  Horse Guard - Gummiskrapa Maxi HG Svart
  Fäller hästen eller behöver du rengöra dina ryktborstar från gammalt hår och damm? Ingen fara - denna smidiga gummiskrapa är en riktig allt-i-allo-borste som passar till det mesta!

  Artikelnummer:
  BORSTKIT2GRBA
 • Om tillverkaren
 • Horse Guard är ett oerhört omtyckt varumärke i ridsportsbranschen, känt för sitt breda sortiment av häst- och kringutrustning samt mycket förmånliga priser. Horse Guard, även i folkmun känt som HG, erbjuder allt du kan tänkas behöva till häst och stall. Produkterna är framtagna efter kundens behov, med tre fokusområden; ett attraktivt utseende, bra ergonomi och ett konkurrenskraftigt pris – något som visar sig tydligt i vardera slutprodukt.
 • Omdömen
Logga in