Oestress Pulver i gruppen Stall / Fodertillskott / Lugnande hos Horseonline AB (NAF891)

NAF

Oestress Pulver

Oestress är framtagen till ston som upplevs ha en hormonell obalans. Innehåller bla magnesium, munkpeppar och andra örter som ger stöd till stoet vid brunst.Läs mer

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Vikt: 
Antal: 
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Fri frakt över 499 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Oestress pulver från NAF är ett dagligt stöd till stoet som under brunstperioder upplevs spänd, lättirriterad och mer aggresiv än normalt. Tillskottet är framtaget för att hjälpa stoet slappna av, lindra spänningar och humörsvängningar. 

  Ska jag välja pulver eller flytande form av Oestress?
  För att snabbt få till en effekt kan flytande form vara bra att inleda med, och därefter gå över till pulverform. 

  Vad gör Oestress?
  Oestress lindrar effektivt effekterna av hormonell obalans, så som humörsvängningar, irritabilitet och andra obehag som relaterar till äggstockar, så som spänningar i ryggen.  

  Kombinera Magic och Oestress
  Magic är mer fokuserad på att ge ett inre stöd för stress, självförtroende och fokus. Preparaten går att kombinera, men man bör testa med ett i taget först för utreda om båda behövs, eller om ena räcker.

  Vid utfodring 10g per dag, varar en 500g burk ca 50 dagar.

  Karens
  Sverige enligt SvRF och STC: 48 timmar
  FEI: karensfritt

  Sammansättning Oestress Pulver
  Bär från kyskhetsträd (Munkpeppar), Magnesiumoxid, Skogsolvon, Silverax, Solrosfrö, Torkad morot, Gynostemma pentaphyllum, Omija-bär, Bockhornsklöver, Frossört, Nypon, Gurkmeja, Frön från Mariatistel, Maskrosblad, Rosmarin, Ginkoblad, Ingefära, Svamp (torkad), Torkad Chlorella (grönalg), Lakritsrot, Rapsolja.
  Analytiska beståndsdelar
  Råprotein 7,0%
  Råoljor och fetter 11,6%
  Råaska 23,2%
  Växttråd 20,6%
  Syrafast aska 6,7%
  Natrium 0,05%
  Artikelnummer:
  NAF891
 • Om tillverkaren
 • NAF har utvecklat och tillverkat olika typer av fodertillskott i över 30 år, där de med tiden kommit att bli marknadsledande när det kommer till att utveckl effektiva produkter utifrån naturliga ingredienser. Med ingredienser utvunna från naturen skapas kreativa, unika och effektiva sammansättningar under strikt kvalitetskontroll. NAF har också ett starkt engagemang i FEI Clean Sport där man jobbar hårt för att ridsporten ska vara ren och alla ska tävla och verka på samma villkor.
 • Omdömen
Logga in