Dyon

Träns & Tyglar

Dyon har under många år varit kända för sitt fantastiska läder och deras träns och tyglar är oerhört populära. Träns, tyglar, martingal och mycket mer kommer i olika kollektioner. Vi har den populära och prisvärda serien Dyon Working Collection som är gjorda för att vara funktionella och slitstarka, perfekt för det dagliga arbetet.
Läs mer
Där finns även träns med snabbknäppen för enkelt bettbyte, något som passar dig som rider många hästar. I sortimentet hittar ni även lite lyxigare Dyon English Collection och Dyon Collection som utmärker sig genom sitt fantastiska läder vilket genomsyrar allt från deras populära träns och tyglar till grimmor och tillbehör.

Chaps och mycket mer från Dyon

Chaps från Dyon är i en klass för sig. De oerhört populära minichapsen Original har blivit något av en branschstandard och kombinerar en läcker design med hög komfort och funktionalitet. Chaps från Dyon har livstid garanti på dragkedjan! Efter många års användande så är det vanligt att man slitit hål på sina chaps om de använts flitigt, men har du chaps från Dyon så tar de ansvar för att laga slitaget, kostnadsfritt. Det enda du som kund betalar är frakten.
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Stall & Hage Hästutrustning Ridkläder Ridutrustning Skor, Stövlar & Chaps Hästtäcken Julklappstips Skötsel & Vård
Storlek
10 12 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 6 8 Cob Full Large Medium OneSize Ponny Small X-full X-Large X-Small
Färg
Beige Blå Brun Svart
Visa produkter
Artikel 1-32 av 124
Logga in