Schabrak med E-loggaDet började med att Equality Lines profilryttare så som Douglas Lindelöw och Linda Heed red i de unika schabraken med E-logotypen. Schabraken fick stor uppmärksamhet och allt fler ryttare började efterfråga dessa schabrak.

Till slut släppte Equality Line schabraken med e-loggan designad i en rad olika färger, tillsammans med eller utan passpoaler.

Även om den ljusblå logotypen fortfarande är exklusiv för teamryttarna, så finns nu e-loggoschabraken tillgängliga att köpa i massor av snygga och åtråvärda utföranden.

Schabrak med E-logga


Det började med att Equality Lines profilryttare så som Douglas Lindelöw och Linda Heed red i de unika schabraken med E-logotypen.

Schabraken fick stor uppmärksamhet och efterfrågades av ryttare - till slut släppte Equality Line schabraken med e-loggan designad i en rad olika färger, tillsammans med eller utan passpoaler.

Även om den ljusblå logotypen fortfarande är exklusiv för teamryttarna, så finns nu e-loggoschabraken tillgängliga att köpa i massor av snygga och åtråvärda utföranden.Topp 8


Nya favoriter
Vilken grundfärg föredrar du?

Svarta schabrak

Marinblå schabrak

Bruna schabrak

Grå schabrak

Logga in