Flugtäcke - ridflugtäcke till häst och ponny

Sommaren är härlig för ryttare och hästar, men det är också en period på året då flugor och myggen svärmar. Många hästar lider mycket av störande myggor och flugor som ständigt sätter sig i ansiktet och runt ögonen på dem. Ett flugtäcke är ett måste under de värsta månaderna.
Läs mer
Här kan du hitta många kvalitativa flugtäcken. Vi erbjuder flugtäcke till häst och till ponny, allt för att du ska hitta en passande storlek. Ett tips är att kolla in våra zebratäcken från Bucas. Dessa täcken är, som namnet anspelar på, zebramönstrat. Undersökningar har visat att flugor blir förvirrade av mönstret. Dubbla fördelar eftersom täcket skyddar mot flugor och mygg och samtidigt förvillar dem. Sortera våra täcken utifrån varumärke eller prisgrupp för att snabbare hitta det du söker.

Bra ergonomi

Oavsett om du är på jakt efter ett flugtäcke till ponny eller behöver ett ridflugtäcke till din häst, har vi allt du kan tänkas behöva. Vi har höga krav på material, ergonomi och bekvämlighet. För att inte tala om hållbarhet. Hästen måste kunna röra sig fritt trots täcket, därför hittar du bland annat bra flugtäcken hos oss med stor rörelsefrihet runt bogar. Dessutom har vi täcken som reflekterar solljuset för att hålla hästen svalare. Förutom mygg och flugor som ständigt svärmar runt hästen under sommaren är andra små insekter störande. Du kan hitta bra flugtäcken hos oss med magplattor. Dessa skyddar hästens undersida.

Hitta ett prisvärt flugtäcke idag

I vårt utbud av flugtäcken kan du garanterat hitta något passande för just din häst. Hästens hud är känslig och att ständigt bli stucken och biten av myggor och bromsar och störd av alla flugor, kan irritera huden. Genom att köpa ett svalt, välanpassat täcke till din häst skyddar du hästen under den värsta tiden för mygg och flugor. Ett flugtäcke ska vara svalt, följsamt och gärna ha ett silkesfoder som förhindrar obekvämt skav. Förutom flugtäcken kan du givetvis även hitta flughuvor. Vissa hästar störs inte lika mycket av flugsäsongen och då kan det räcka med en flughuva. Med rätt tillbehör och utrustning kan din häst njuta av sommaren lika mycket som du. Välj ut en variant som passar dig och hästen, både när det kommer till pris och egenskaper. Vi erbjuder allt från nätta huvor till heltäckande täcken med halsskydd.

Beställ ditt flugtäcke från oss på Horseonline redan idag och låt sommaren bli härlig för er båda!
Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Varumärke
Bucas Eskadron Hansbo Sport Horseware Kentucky Shires
Storlek
100 105 110 115 120 125 130 135 140 145 150 155 160 165 170 85 95 Cob Full Large Liten ponny Medium Ponny Small X-full X-Large X-Small XX-Small
Färg
Beige Blå Flerfärgad Grå Orange Rosa Silver Svart Vit
Visa produkter
Artikel 1-31 av 31
Logga in