•  Fri frakt över 499 kr
  •  Fria returer
  •  Köp nu, betala senare

Cavalor Kick up 1000 ml

799 kr
Önskelista

Leveranstid 10-15 dagar
Leveranstid 1-3 dagar
 Leveranstid 10-15 dagar
.
  Fri frakt över 499 kr & fri retur
  Lägg till hemleverans för 99kr » (Klicka här)
Produktbeskrivning:

Cavalor Kick Up gör den trötta hästen pigg, passar perfekt för att hålla upp energinivån under intensiva träningsperioder, eller stötta upp kroppen under återhämtningsperioden.

Det är inte ovanligt att en häst under en period kan kännas slö och loj, utan att man egentligen hittar en anledning till detta, något som kan ge uttryck både i prestationsförmågan och även i hur hästen faktiskt ser ut, helt enkelt att hela intrycket av hästen påverkas. Här kan det vara så att hästens kropp av olika anledningar behöver ett uppsving vad gäller näringsämnen och det är då här Cavalor Kick Up kommer in där ämnena i tillskottet hjälper hästen att komma upp på banan igen. 

Cavalor Kick Up innehåller snabbt absorberande vitaminer, mineraler, aromatiska växtextrakt och aminosyror, ämnen som ger de fysiologiska processerna i hästens kropp ett riktigt uppsving. Resultatet märks snabbt i att hästen verkar vitaliseras och får en direkt positiv påverkan på prestationsförmågan.

Dosering
Generellt så ges Kick Up två gånger i veckan under de perioder då behov finns av näringsåterhämtning och rekonvalescens. Under perioder med kraftigt ökat behov, till exempel i intensiva tävlingsperioder, så kan det ges dagligen. Strö det över kraftfodret och fortsätt ge tills återhämtningen uppnåtts, något som i normala fall tar 7-10 dagar.

Häst & ponny i lättare träning/återhämtning: 25 ml/dag
Tävlingshästar: 50 ml/dag

Frågor & svar om Cavalor Kick Up

Till vilka hästar passar Kick Up?
Kick Up är utformat för hästar med lägre blodtryck, eller hästar som känns lite låga och kan behöva hjälp att “tända till”. Helt enkelt en häst som känns loj och slö under en period och kan behöva hjälp att komma upp på banan igen.

Hur fungerar Kick Up?
Kick Up påverkar hästens ämnesomsättning på så sätt att den förbättrar både prestations- och reaktionsförmågan, eller “vakenhet” som man också kan uttrycka det. Resultatet märks normalt redan efter 1-2 dagar.

Kan jag ersätta den med Cavalor An Energy Boost?
Detta är en vanlig fråga, men de båda är i grunden olika, vilket gör att det inte går att ersätta den ena med den andra och förvänta sig ett liknande resultat. Vi rekommenderar istället att du kombinerar de båda tillskotten i de fall du behöver en mer intensiv effekt, annars väljer den som bäst stämmer in på hästens behov.

 

Sammansättning Kick up
Tillsatser (per liter) 
Selen E8 10 mg
Analytiska beståndsdelar
Råaska 0,5%
Råprotein 8%
Råfett 3%
Fiber 0,1%
Fukt 79%
Natrium <0,5%
Lysin 4%
Läs mer

Artikelnummer:
83191702Produkter
Information