Boxgardin Marinblå
Boxgardin Marinblå i gruppen Stall & Hage / Stallutrustning / Boxgardiner & Boxstopp hos Horseonline AB (05040001)

Dyon

Boxgardin Marinblå

Snygg och funktionell boxgardin från i marinblått och med beige passpoal. D-ringar för att enkelt kunna fästa till exempel Dyons portabla sadelhängare.Läs mer

1239 kr
 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Klassisk boxgardin från Dyon i karakteristisk marinblå färg och med passpoal i beige. Tillverkat i slitstark polyester (600 denier). Designad för att enkelt kunna tas upp och ner och har även fyra stycken D-ringar för att lätt kunna hänga upp olika typer av utrustning, som exempelvis Dyons portabla sadelhängare och täckeshängare. Mått: 190 x 140 cm

  • Marinblå med beige passpoal
  • D-ringar att hänga utrustning i
  • 190cm x 140cm
  Artikelnummer:
  05040001
 • Om tillverkaren
 • Våren 2021 så lanserade Dyon ett nytt och uppfräschat sortiment, där de olika kollektionerna bättre anpassades för att passa så många ryttare och hästar som möjligt. Dyon har sedan starten 1989 varit i framkant när det gäller innovation och att hela tiden anpassa utrustningen efter hästen, istället för tvärtom. Nedan följer en kort beskrivning om vad som skiljer de olika kollektionerna åt så att du som ryttare enklare ska kunna navigera genom det fantasiska utbudet Dyon har. Värt att notera är att alla produkter i samma kollektion alltid matchar, exempelvis så kommer ett träns i New English Collection matcha all övrig utrustning i den kollektionen.

  Hos Horseonline ser du direkt i produktnamnet vilken kollektion produkten tillhör, NE = New English, DC = Dyon Collection, WC = Working Collection och LCC = La Cence Collection.

  Working Collection (WC)
  Otroligt populär kollektion för både tävling och det dagliga arbetet. Kommer i slitstarkt buffelläder av högsta klass, naturligt färgat, anatomiskt utformat och silverspännen.

  Dyon Collection (DC)
  Kännetecknet för denna kollektion är dess skönhet och elegans, där alla artiklar från kommer med creme färgade sömmar och dekorer, samt mässingsspännen. Alla modeller finns även i NE.

  New English Collection (NE)
  Kännetecknas även denna av stilren elegans och läder av högsta kvalité. Samma modeller som i DC, men här med silverspännen och sömmar ton i ton med lädret.

  La Cence Collection (LC)
  Speciellt utformat för träning och för hästens generella välbefinnande. Stilrent och fokuserat på hästens anatomi, med silverspännen och ofta detaljer i rep som ger kollektionen ett eget och levande uttryck.

  Stall
  Ett litet och omtyckt sortiment som innefattar praktisk utrustning i stallet och vid tävlingar. Enkla att ta med och sätta upp på tävlingsboxen för att förenkla vardagen för ryttaren.

  Ryttare
  För ryttare finns det enkla och funktionella kläder, men också de oerhört populära Minichapsen för både vuxna och barn. Chapsen från Dyon (ej barnmodellen) har livstids garanti på knappar och dragkedjor.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se