HKM

HKM Sports Equipment är en av världens främsta leverantörer av utrustning för häst och ryttare. Deras produkter används av allt från hobbyryttare och deras fyrbenta vänner såväl som av proffsryttare och Grand Prix-hästar. De har en stor passion för hästsport och står för innovativa och högkvalitativa produkter med övertygande och inspirerande funktionalitet.

Läs mer

Historien bakom HKM

HKM grundades i Tyskland år 1967, av Hans, Klaus och Marlene Egbers, och inriktade sig från början på tillverkning av blöjbyxor och sytillbehör. År 1982 tillverkades den första hästsportsprodukten – schabraket Molton, under segmentet Equestrian Sports, som kom att vara ett av företagets huvudområden de följande åren. I början av 90-talet tog deras tillverkning av produkter för häst och ryttare verkligen fart och de utökade sortimentet med både hästtäcken och ridkläder. Inte långt därefter, redan år 1998, hade HKM övergått till full koncentration på tillverkning av hästsportsartiklar.

Passionen som grundat HKMs mission

Grundarfamiljens verkliga passion i livet är ridsport, så det är kanske inte så konstigt att HKMs produktion tog en vändning mot hästvärlden. I decennier har de haft ett speciellt band med hästar, vilket klart och tydligt återspeglas i deras sortiment. De är experter inom sitt område, har ett öga för de meningsfulla detaljerna och vet vad man som ryttare kräver, vilket gör att de alltid kan erbjuda slutanvändaren bästa möjliga produktupplevelse. HKM står för ett enastående servicelöfte till attraktiva priser. Deras mission är att ta fram innovativa och högkvalitativa produkter för kräsna ryttare och dess hästar.

HKMs vision

  • Deras passion för kvalitet, funktion och innovation ska alltid styra deras arbete.
  • De ska vara en pålitlig partner för häst och ryttare.
  • De ska vara förstahandsvalet för hobbyryttare i Europa.

HKM Sports Equipment – ett komplett sortiment för häst och ryttare

Från ett blygsamt sortiment av något enstaka schabrak, täcken och ridkläder, kan HKM Sports Equipment idag titulera sig som en av världens främsta leverantörer av utrustning för häst och ryttare.

Du kan till exempel komplettera din hästutrustning med ergonomiska benskydd och tekniskt utvecklade stigbyglar från HKMs breda sortiment.

Inom kategorin av ridutrustning erbjuder HKM bland annat ridstövlar med optimal passform, ett brett utbud av jodhpurs, högt uppskattade ridbyxor och säkra ridhjälmar. Deras absolut mest uppskattade produkt är dock deras boots, Davos. Dessa skor är både mjuka, sköna och varma, samtidigt som de är vattentäta och därmed praktiska att ha i stallet eller när du går ut i hagen. Davos är ett praktexempel på HKMs mission gällande produktframtagning i kombination med ett överkomligt pris – vilket resulterar i en fantastisk slutprodukt.

Stäng
Filtrera Filtrera

Dina val

Kategorier
Stall & Hage Hund Hästutrustning Ridkläder Ridutrustning Skor, Stövlar & Chaps Hästtäcken Flugskydd
Visa produkter
Artikel 1-32 av 245
Väst Quiltad Lena Ljusblå
25
254 kr 339 kr
Ridbyxor Monaco Style Vit
25
749 kr 999 kr
Fleecejacka Anna Skogsgrön
25
224 kr 299 kr
Ridbyxor Monaco Crystal Brun
25
749 kr 999 kr
Boots med Ludd Comfort Svart
20
279 kr 349 kr
Schabrak Crystal Fashion Rosa
30
300 kr 429 kr
Skärp Elastiskt Ann Svart
25
112 kr 149 kr
Logga in
Choose country
Change country
Continue to horseonline.se