10
Young Jump Vento Colour Edition Svart/Vit
Young Jump Vento Colour Edition Svart/Vit i gruppen Hästutrustning / Benskydd & Benlindor / Bakbensskydd hos Horseonline AB (21020151_SvVi_r)

Veredus

Young Jump Vento Colour Edition Svart/Vit

Snygg och funktionell benskydd i färgen svart/vit. De populära bakbensskydden Young Jump Vento från Veredus används flitigt av ryttare på alla nivåer, såväl stor häst som ponny.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur

Finns även i dessa färger

 • Beskrivning
 • Snygg och funktionell design, de populära bakbensskydden Young Jump Vento från Veredus används flitigt av ryttare på alla nivåer, såväl stor häst som ponny. Young Jump är, som namnet antyder, anpassat för unghästar och är godkända att tävla med, men används minst lika ofta på "stora" hästar då de sitter bra på kotan utan att inverka nämnvärt på hästens rörelsemönster.

  Insidan är i neoprene, ett material som ligger behagligt mot hästens hud och är lätt att göra rent. Skydden är vattentäta och absorberar heller inte någon fukt, något som blir extra märkbart regnigare dagar, där sämre skydd oftast blir tunga och obekväma. Ventilationen i Veredus Young Jump Vennto bygger på att luften transporteras i kanaler i neoprenen och sedan pressas ut genom ventialtionshålen.

  Kan handtvättas i 30 grader.
  Artikelnummer:
  21020151_SvVi_r

  Storleksguide
  Använd ett mjukt måttband för att mäta omkretsen på din hästs ben. Måtten tas enligt bild nedan, mitt på skenbenet.

  StorlekFramben (cm)
  Bakben (cm)
  Small17-19 cm19,5-21,5 cm
  Medium19,5-22 cm22-24 cm
  Large22,5-24 cm24,5-26 cm

 • Om tillverkaren
 • Grunden till Veredus framgång ligger till stor del i en noggrann uppmärksamhet på råvaror, användning av de mest senaste och mest avancerade teknikerna samt en näst intill tvångsmässig uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt detta har gjort Veredus till marknadsledande när det kommer till benskydd. Alla produkter genomgår en noggrann testfas innan de godkänd och ryttare kan på så sätt vara säkra på att varje skydd som lämnar Veredus fabrik är noggrant testade för att fungera optimalt med minimal påverkan på hästen.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se