Ridstrumpor 2-pack Marinblå
Ridstrumpor 2-pack Marinblå
Ridstrumpor 2-pack Marinblå i gruppen Ridkläder / Ridstrumpor hos Horseonline AB (05130040)

Dyon

Ridstrumpor 2-pack Marinblå

Fantastiska ridstrumpor från Dyon som under 2017 vunnit Bäst i Test i Tidningen Ridsports stora test av ridstrumpor.Läs mer

Erbjudande

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
 • Öppet köp i 60 dagar
 • Fri frakt över 799 kr*
 • Fri retur
 • Beskrivning
 • Knästrumpor i marinblått med Dyon-logga i beige. Två par strumpor per förpackning. Blev 2017 vinnare Tidningen Ridsports stora test av ridstrumpor med följande omdöme:

  "En mycket mjuk och skön strumpa med hög elastcitet, som sitter bra på benet och inte kasar omkring. Håller sig fin genom hela testet och bibehåller sin passform. Den tunna känslan och följsamheten gör att du knappt känner av att du har en strumpa på foten."
  -- Tidningen Ridsport

  Material: 60% Nylon, 30% Bomull, 5% Spandex, 5% Polyester
  Artikelnummer:
  05130040
 • Om tillverkaren
 • Våren 2021 så lanserade Dyon ett nytt och uppfräschat sortiment, där de olika kollektionerna bättre anpassades för att passa så många ryttare och hästar som möjligt. Dyon har sedan starten 1989 varit i framkant när det gäller innovation och att hela tiden anpassa utrustningen efter hästen, istället för tvärtom. Nedan följer en kort beskrivning om vad som skiljer de olika kollektionerna åt så att du som ryttare enklare ska kunna navigera genom det fantasiska utbudet Dyon har. Värt att notera är att alla produkter i samma kollektion alltid matchar, exempelvis så kommer ett träns i New English Collection matcha all övrig utrustning i den kollektionen.

  Hos Horseonline ser du direkt i produktnamnet vilken kollektion produkten tillhör, NE = New English, DC = Dyon Collection, WC = Working Collection och LCC = La Cence Collection.
  Working Collection
  Otroligt populär kollektion för både tävling och det dagliga arbetet. Kommer i slitstarkt buffelläder av högsta klass, naturligt färgat, anatomiskt utformat och silverspännen.
  Dyon Collection
  Kännetecknet för denna kollektion är dess skönhet och elegans, där alla artiklar från kommer med creme färgade sömmar och dekorer, samt mässingsspännen. Alla modeller finns även i NE.
  New English Collection
  Kännetecknas även denna av stilren elegans och läder av högsta kvalité. Samma modeller som i DC, men här med silverspännen och sömmar ton i ton med lädret.
  La Cence Collection
  Speciellt utformat för träning och för hästens generella välbefinnande. Stilrent och fokuserat på hästens anatomi, med silverspännen och ofta detaljer i rep som ger kollektionen ett eget och levande uttryck.
  Stall
  Ett litet och omtyckt sortiment som innefattar praktisk utrustning i stallet och vid tävlingar. Enkla att ta med och sätta upp på tävlingsboxen för att förenkla vardagen för ryttaren.
  Ryttare
  För ryttare finns det enkla och funktionella kläder, men också de oerhört populära Minichapsen för både vuxna och barn. Chapsen från Dyon (ej barnmodellen) har livstids garanti på knappar och dragkedjor.
 • Omdömen
Logga in
Choose country
Continue to horseonline.se